Spirularin VS szemölcsre érzékeny bőr ápolója 10 ml

Spirularin VS szemölcsre érzékeny bőr ápolója 10 ml
Értékelés:

Cikkszám: 130004

Spirularin®VS  SZEMÖLCSRE ÉRZÉKENY BŐR ÁPOLÓJA fluid

Tapasztalatok szerint az utóbbi időben megnövekedett a vírusok okozta szemölcsös fertőzések száma, melyeket uszodákban, fürdőkben, edzőtermekben kaphatunk el.  A Spirularin® SZEMÖLCS elleni készítmény fő alapanyaga az Arthrospira mikroalga, amely a Spirulina mikroalgák csoportjába tartozik.  Ez a fajta mikroalga képes a vírus ciklusába beleavatkozni, és megakadályozni a vírus hozzátapadását a gazdasejthez, valamint, hogy behatoljon a gazdasejtbe, ezáltal gátolja a fertőzés továbbterjedését, valamint a vírus szaporodását. Sőt gátat szab a szemölcs bakteriális felülfertőzésének is, és elősegíti a sejtek regenerálódását.

A Spirularin® SZEMÖLCS elleni fluid összetevői között olyan természetes alapanyagok is találhatóak, mint az édesfagyökér kivonata, amely csökkenti a bőr érzékenységét, valamint a fűzfakéreg kivonata, amely elősegíti a bőrképződést.

A SPIRULARIN® SZEMÖLCS elleni készítmény védi és ápolja a szemölcsképződésnek kitett bőrfelületeket. Ilyenek a kezek és a lábak, különös tekintettel a körmök körüli és alatti területekre.

Bővebben itt!

Ár: 4 300 Ft
+ Véleményt írok

#2 - Teréz2019.11.27. 09:07

Szkeptikus voltam kicsit, mert alapos átolvasás után is inkább tűnt a termék a meggyötört bőr védelmezőjének, mint szemölcsirtónak, de kétségbeesésünkben - bőrgyógyász javaslatára - kipróbáltuk, miután a kislányom szemölcseivel közel egy éve küzdöttünk, és semmi nem használt, egyre csak több lett...
Nos a Spirularin VS messze felülmúlta a várakozásokat, új szemölcsök nem jöttek elő, a régiek szépen megérnek, leszáradnak és nyomtalanul gyógyulnak kb. egy hét kezeléstől. Már csak néhány maradt :-)
Kifejezetten ajánlom!
Bónusz: arcra is használható, nem mar, mint az eddig próbált készítmények.

#1 - Balaskáné S. Szilvia2014.07.15. 11:27

Kitűnő termék! Vírusos eredetű szemölcseimet - többszöri sikertelen bőrgyógyászok általi fagyasztást- követően tejesen eltüntette a kezemről. Egyetlen probléma, hogy gyógyszertárakban nehezen beszerezhető.