• Spirulina készítmények
  • Spirulina mikroalgák

    Spirulina mikroalgák

    A cukorbetegek lábápolásának új alapanyaga

  • Lábápolás

Spirularin Lábápoló Hab

A Spirularin Lábápoló Hab (125 ml) használatát elsősorban cukorbetegeknek valamint extra száraz, berepedezett sarok esetén ajánljuk.

Lényeges alapanyaga a Spirulina mikroalga-kivonat, amely védelmet nyújt a káros mikroorganizmusok ellen, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású, továbbá kiemelkedően serkenti a sejtek megújulását. Ennek a tulajdonságának köszönhetően a cukorbetegek lábápolásában igen fontos szerepet tölt be. (Cukorbetegség esetén javasoljuk, hogy olvassa el a "Cukorbetegek lábápolása" menüpontunkat.)

A készítmény 10 % Urea tartalma elősegíti a bőr nedvességének megtartását. A Spirularin Lábápoló Hab a DIT (Dermal Integration Technology) Bőr Integrációs Technológiának köszönhetően a Spirulina mikroalga-kivonat egyenletesebben oszlik el  a bőrben, sőt eljut a bőr mélyebb rétegeibe is. 

A Spirularin Lábápoló Habot a kezelés megkezdésekor naponta kétszer, reggel és este a tiszta lábra javasoljuk felvinni. A flakont jól fel kell rázni és függőlegesen tartva fújjunk ki belőle alkalmanként 1 dióméretű habot. Néhány napos (4-5) kezelés után a sarkán, talpán található, száraz, elhalt bőrréteg a láb áztatása után könnyen eltávolítható. Amennyiben lábán már elérte a kívánt hatást, akkor elegendő a készítményt naponta egyszer használni. Rendszeres használatával  a problémás bőrfelületet karban tudja tartani.

A készítmény nem tartalmaz mesterséges illatanyagot és záróréteget képző olajat!

A Spirularin Lábápoló Hab kozmetikai készítmény.

Származási ország: Németország.

A készítmény megrendelhető a Paprika Pharma webáruházában. ITT!

Magyar terméktapasztalatok:

Kezelés kezdete előtt                                2 hét múlva

Megosztás

Kapcsolat

 

Paprika Pharma Kft.

2315 Szigethalom,

Kossuth Lajos u. 27a

Tel: +36-20/9257-167

E-mail: info@paprikapharma.hu


 

Gyakori kérdések

A Spirularin Lábápoló Gél és Hab használata után nem csúszik a talpam?

A Spirularin Lábápoló Gél és Hab rendkívül gyorsan felszívódik. Mivel nem tartalmaznak védőréteget képező olajat, így használata után nem marad hátra csúszós, olajos érzés. A készítmény összetevői eljutnak a bőr mélyebb rétegeibe is és ott egyenletesen eloszlanak.  

Szikét szabad használni a sarkon található száraz bőr eltávolításához?

Nem ajánljuk, mert sérülést, sőt fertőzést okozhat. A Spirularin lábápoló készítmények használatakor nincs szükség ilyen drasztikus beavatkozásra. Néhány napos használat után egy kellemes fürdőkádi fürdés után az elhalt bőr lereszelhető.

A Spirularin lábápoló készítményeket kiknek ajánlják?

Elsősorban cukorbetegeknek ajánljuk a Lábápoló Gélt és a Lábápoló Habot is. Mivel a diabetesz egyik szövődménye, hogy a betegek kevésbé érzik a fájdalmat, meleget, hideget a lábukon, ezért fokozott sérülésnek, fertőzésnek vannak kitéve. A Spirularin termékek fő alapanyaga a Spirulina mikroalga, amely védelmet nyújt a kezelt felületen a káros mikroorganizmusok ellen. A cukorbetegek lábápolásához hozzátartozik a láb mindennapos ápolása, melyhez hasznos tanácsokat kap a Cukorbetegek lábápolása menüpontban.