Megosztás

Kapcsolat

  

Ruck Budapest Kft.

RUCK LÁBÁPOLÓ SZAKÜZLET

1095 Budapest,

Viola u. 9-11.

Tel: +36-20/9257-167

E-mail: ugyfelszolgalat@ruck-budapest.hu


 

Spirularin Lábápoló Hab

A Spirularin Lábápoló Hab (125 ml) használatát elsősorban cukorbetegeknek valamint extra száraz, berepedezett sarok esetén ajánljuk.

Lényeges alapanyaga a Spirulina mikroalga-kivonat, amely védelmet nyújt a káros mikroorganizmusok ellen, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású, továbbá kiemelkedően serkenti a sejtek megújulását. Ennek a tulajdonságának köszönhetően a cukorbetegek lábápolásában igen fontos szerepet tölt be. (Cukorbetegség esetén javasoljuk, hogy olvassa el a "Cukorbetegek lábápolása" menüpontunkat.)

A készítmény 10 % Urea tartalma elősegíti a bőr nedvességének megtartását. A Spirularin Lábápoló Hab a DIT (Dermal Integration Technology) Bőr Integrációs Technológiának köszönhetően a Spirulina mikroalga-kivonat egyenletesebben oszlik el  a bőrben, sőt eljut a bőr mélyebb rétegeibe is. 

A Spirularin Lábápoló Habot a kezelés megkezdésekor naponta kétszer, reggel és este a tiszta lábra javasoljuk felvinni. A flakont jól fel kell rázni és függőlegesen tartva fújjunk ki belőle alkalmanként 1 dióméretű habot. Néhány napos (4-5) kezelés után a sarkán, talpán található, száraz, elhalt bőrréteg a láb áztatása után könnyen eltávolítható. Amennyiben lábán már elérte a kívánt hatást, akkor elegendő a készítményt naponta egyszer használni. Rendszeres használatával  a problémás bőrfelületet karban tudja tartani.

A készítmény nem tartalmaz mesterséges illatanyagot és záróréteget képző olajat!

A Spirularin Lábápoló Hab kozmetikai készítmény.

Származási ország: Németország.

A készítmény megrendelhető a Paprika Pharma webáruházában. ITT!

Magyar terméktapasztalatok:

Kezelés kezdete előtt                                2 hét múlva