• Spirulina készítmények
  • Spirulina mikroalgák

    Spirulina mikroalgák

    A cukorbetegek lábápolásának új alapanyaga

  • Lábápolás

Spirularin Lábápoló Gél

Spirularin Lábápoló Gél (100 ml) fontos alapanyaga a Spirulina mikroalga-kivonat, amely kitűnő antibakteriális, gyulladáscsökkentő és kiemelkedő sejtregeneráló hatású természetes mikroalga-kivonat. A Spirulina mikroalgák védelmet nyújtanak a káros, gyógyszer-rezisztens mikroorganizmusok ellen, amelyek a lábon található bőrt megtámadhatják. Ennek a tulajdonságának köszönhetően a Spirularin Lábápoló Gél a cukorbetegek lábápolásában igen fontos szerepet tölt be. (Cukorbetegség esetén javasoljuk, hogy olvassa el a "Cukorbetegek lábápolása" menüpontunkat.)

A mikroalga-kivonaton kívül a készítmény másik fontos összetevője a betain, amely kitűnő nedvességmegtartó képességgel rendelkezik, és gondoskodik arról, hogy a mikroalga-kivonat egyenletesen oszoljon el a bőrben, és eljusson annak mélyebb rétegeibe is. Ezen két összetevőjének köszönhetően a készítmény hatása már viszonylag gyorsan tapintható és látható a problémás lábakon. A Spirularin Lábápoló Gélt elsősorban száraz sarokra ajánljuk. A készítmény hatékonyan ápolja és védi a cukorbetegek érzékeny, száraz lábát. A Lábápoló Gél kókuszolaj tartalmának köszönhetően gyorsan felszívódik és használatát követően nem marad hátra csúszós, olajos érzés. A készítményt használja reggel és este. Már 4-5 napos használat után egy lábáztatást követően lényegesen könnyebbé válik a sarkakon, talpakon található száraz bőr lereszelése. A készítmény rendszeres használatával karban tudja tartani a problémás bőrfelületet.

A készítmény nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, valamint záróréteget képező olajat!

A Spirularin Lábápoló Gél kozmetikai készítmény.

Származási ország: Németország.

A készítmény megrendelhető a Paprika Pharma webshopjában. ITT!

Magyar terméktapasztalatok:

Kezelés kezedete előtt                                2 hét múlva

Megosztás

Kapcsolat

 

Paprika Pharma Kft.

RUCK LÁBÁPOLÓ SZAKÜZLET

1095 Budapest,

Viola u. 9-11.

Tel: +36-20/9257-167

E-mail: info@paprikapharma.hu


 

Gyakori kérdések

A Spirularin lábápoló készítményeket kiknek ajánlják?

Elsősorban cukorbetegeknek ajánljuk a Lábápoló Gélt és a Lábápoló Habot is. Mivel a diabetesz egyik szövődménye, hogy a betegek kevésbé érzik a fájdalmat, meleget, hideget a lábukon, ezért fokozott sérülésnek, fertőzésnek vannak kitéve. A Spirularin termékek fő alapanyaga a Spirulina mikroalga, amely védelmet nyújt a kezelt felületen a káros mikroorganizmusok ellen. A cukorbetegek lábápolásához hozzátartozik a láb mindennapos ápolása, melyhez hasznos tanácsokat kap a Cukorbetegek lábápolása menüpontban.

Szikét szabad használni a sarkon található száraz bőr eltávolításához?

Nem ajánljuk, mert sérülést, sőt fertőzést okozhat. A Spirularin lábápoló készítmények használatakor nincs szükség ilyen drasztikus beavatkozásra. Néhány napos használat után egy kellemes fürdőkádi fürdés után az elhalt bőr lereszelhető.

A Spirularin Lábápoló Gél és Hab használata után nem csúszik a talpam?

A Spirularin Lábápoló Gél és Hab rendkívül gyorsan felszívódik. Mivel nem tartalmaznak védőréteget képező olajat, így használata után nem marad hátra csúszós, olajos érzés. A készítmény összetevői eljutnak a bőr mélyebb rétegeibe is és ott egyenletesen eloszlanak.