• Spirulina készítmények
  • Spirulina mikroalgák

    Spirulina mikroalgák

    A cukorbetegek lábápolásának új alapanyaga

  • Lábápolás

Spirularin Lábápoló Gél

Spirularin Lábápoló Gél (100 ml) fontos alapanyaga a Spirulina mikroalga-kivonat, amely kitűnő antibakteriális, gyulladáscsökkentő és kiemelkedő sejtregeneráló hatású természetes mikroalga-kivonat. A Spirulina mikroalgák védelmet nyújtanak a káros, gyógyszer-rezisztens mikroorganizmusok ellen, amelyek a lábon található bőrt megtámadhatják. Ennek a tulajdonságának köszönhetően a Spirularin Lábápoló Gél a cukorbetegek lábápolásában igen fontos szerepet tölt be. (Cukorbetegség esetén javasoljuk, hogy olvassa el a "Cukorbetegek lábápolása" menüpontunkat.)

A mikroalga-kivonaton kívül a készítmény másik fontos összetevője a betain, amely kitűnő nedvességmegtartó képességgel rendelkezik, és gondoskodik arról, hogy a mikroalga-kivonat egyenletesen oszoljon el a bőrben, és eljusson annak mélyebb rétegeibe is. Ezen két összetevőjének köszönhetően a készítmény hatása már viszonylag gyorsan tapintható és látható a problémás lábakon. A Spirularin Lábápoló Gélt elsősorban száraz sarokra ajánljuk. A készítmény hatékonyan ápolja és védi a cukorbetegek érzékeny, száraz lábát. A Lábápoló Gél kókuszolaj tartalmának köszönhetően gyorsan felszívódik és használatát követően nem marad hátra csúszós, olajos érzés. A készítményt használja reggel és este. Már 4-5 napos használat után egy lábáztatást követően lényegesen könnyebbé válik a sarkakon, talpakon található száraz bőr lereszelése. A készítmény rendszeres használatával karban tudja tartani a problémás bőrfelületet.

A készítmény nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, valamint záróréteget képező olajat!

A Spirularin Lábápoló Gél kozmetikai készítmény.

Származási ország: Németország.

A készítmény megrendelhető a Paprika Pharma webshopjában. ITT!

Magyar terméktapasztalatok:

Kezelés kezedete előtt                                2 hét múlva

Megosztás

Kapcsolat

 

Paprika Pharma Kft.

2315 Szigethalom,

Kossuth Lajos u. 27a

Tel: +36-20/9257-167

E-mail: info@paprikapharma.hu


 

Gyakori kérdések

Miért ajánlják a Spirularin Lábápoló Gélt és a Spirularin Lábápoló Habot cukorbetegnek?

A cukorbetegek lába a magas vércukorszint miatt sokkal sérülékenyebb. A diabeteszes lábon keletkező sebek, sérülések sokkal nehezebben gyógyulnak. Ezért fokozottan kell ügyelniük a lábuk ápolására. A két készítményben található Spirulina mikroalga-kivonat aktív védelmet nyújt a káros mikroorganizmusok ellen, gyulladáscsökkentő hatású, és serkenti a sejtek megújulását. További információkat a Cukorbetegek lábápolása menüpontunkban olvashat.

Szikét szabad használni a sarkon található száraz bőr eltávolításához?

Nem ajánljuk, mert sérülést, sőt fertőzést okozhat. A Spirularin lábápoló készítmények használatakor nincs szükség ilyen drasztikus beavatkozásra. Néhány napos használat után egy kellemes fürdőkádi fürdés után az elhalt bőr lereszelhető.

A Spirularin Lábápoló Gél és Hab használata után nem csúszik a talpam?

A Spirularin Lábápoló Gél és Hab rendkívül gyorsan felszívódik. Mivel nem tartalmaznak védőréteget képező olajat, így használata után nem marad hátra csúszós, olajos érzés. A készítmény összetevői eljutnak a bőr mélyebb rétegeibe is és ott egyenletesen eloszlanak.