Megosztás

Kapcsolat

  

Ruck Budapest Kft.

RUCK LÁBÁPOLÓ SZAKÜZLET

1095 Budapest,

Viola u. 9-11.

Tel: +36-20/9257-167

E-mail: ugyfelszolgalat@ruck-budapest.hu


 

Spir. VS SZEMÖLCS

Spirularin®VS  SZEMÖLCSRE érzékeny bőr ápolója

Tapasztalatok szerint az utóbbi időben megnövekedett a vírusok okozta szemölcsös fertőzések száma, melyeket uszodákban, fürdőkben, edzőtermekben kaphatunk el.  A Spirularin® SZEMÖLCS elleni készítmény fő alapanyaga az Arthrospira mikroalga, amely a Spirulina mikroalgák csoportjába tartozik.  Ez a fajta mikroalga képes a vírus ciklusába beleavatkozni, és megakadályozni a vírus hozzátapadását a gazdasejthez, valamint, hogy behatoljon a gazdasejtbe, ezáltal gátolja a fertőzés továbbterjedését, valamint a vírus szaporodását. Sőt gátat szab a szemölcs bakteriális felülfertőzésének is, és elősegíti a sejtek regenerálódását.

A Spirularin® SZEMÖLCS elleni fluid összetevői között olyan természetes alapanyagok is találhatóak, mint az édesfagyökér kivonata, amely csökkenti a bőr érzékenységét, valamint a fűzfakéreg kivonata, amely elősegíti a bőrképződést.

A SPIRULARIN® SZEMÖLCS elleni készítmény védi és ápolja a szemölcsképződésnek kitett bőrfelületeket. Ilyenek a kezek és a lábak, különös tekintettel a körmök körüli és alatti területekre.

Alkalmazási javaslat:

Reggel és este kenjen egy vékony réteg szérumot az érintett területekre, és oszlassa el, amíg az teljesen felszívódik! 3 év alatti gyerekeknél ne alkalmazza! Kerülje zsíros anyagok alkalmazását az érintett bőrfelületen, és vigyázzon, hogy a szérum szembe ne kerüljön!

A Spirularin® Szemölcs elleni fluid kozmetikai készítmény. Származási ország: Németország