• Spirulina készítmények
  • Spirulina mikroalgák

    Spirulina mikroalgák

    A cukorbetegek lábápolásának új alapanyaga

  • Lábápolás

MOSZI HÍRLEVÉL

SPIRULARIN KÖRÖM- ÉS LÁBÁPOLÓK

SPIRULINA MIKROALGA KIVONATTAL

A Spirulina miroalgák több, mint 3,5 milliárd éve élnek itt a Földön. Fennmaradásukat annak köszönhetik, hogy hatékonyan védekeznek a természetben előforduló ellenségeikkel: a baktériumokkal, a gombákkal és a vírusokkal szemben. Ugyanakkor kiemelkedően gyors sejtregenerációra képesek. A német Ocean Pharma GmbH-nak sikerült a Spirulina mikroalgákból olyan egyedülálló kivonatot létrehozni, amely köröm- és lábápoló készítmények alapjául szolgálnak. Ezzel új távlatokat nyitott a professzionális bőrápolásban, a bőr szépségének, egészségének megőrzésében. Az Ocean Pharma GmbH 2012-ben elnyerte az Év Esztétikai Dermatológiai Vállalata, továbbá 2013-ban az általa kifejlesztett Spirularin termékcsalád az Év Esztétikai Terméke díjat a német Esztétikai Dermatológia szaklaptól.

SPIRULARIN KÖRÖMÁPOLÓ

A Spirularin Körömápoló a Spirulina mikroalga jótékony hatásának köszönhetően védi körmünket a baktériumoktól. Sérült, berepedezett körmök esetén gyorsítja a sejtek regenerálódását, megóvja bőrünket a gombásodástól. A készítmény jojoba- és kókuszolaj tartalmának köszönhetően ápolja körmünket, édesfagyökér-kivonat tartalma csökkenti a bőr érzékenységét, a csodamogyoró összető pedig tonizáló hatású.


PROFESSZIONÁLIS LÁBÁPOLÁS: ÁPOLÁS + VÉDELEM


SPIRULARIN LÁBÁPOLÓ HAB

A Spirularin Lábápoló Hab rendkívül gyorsan felszívódik, és eljut a bőr mélyebb rétegeibe is. Használatát követően nem marad hátra zsíros, olajos érzés, nem csúszik a lábunk. Akár néhány napos használat után a sarkon található elhalt, száraz bőr áztatást követően lényegesen könnyebben eltávolítható. A Spirularin Lábápoló Hab rendszeres használatával a száraz, berepedezett sarok kialakulása megelőzhető, lábunk, talpunk finom tapintású, bársonyos lesz. Frissítő hatását érezhetjük sportolás, vagy az egész napon át hordott zárt cipők használatát követő fürdés utáni használatának köszönhetően.

SPIRULARIN LÁBÁPOLÓ GÉL

A Spirularin Lábápoló Gél enyhén algás illatú, frissítő hatása igazi felüdülés lábunknak. A Lábápoló Hab urea, a Lábápoló Gél betain tartalma gondoskodik talpunk, sarkunk, lábunk hidraltálásáró. a Spirulina mikroalga-kivonat jótékony hatásának köszönhetően pedig védik lábunkat a baktériumoktól.

                                                                 Kozmetikai készítmények

A Spirularin termékek nem tartalmaznak mesterséges színező és illatanyagokat, továbbá záróréteget képező olajat. Természetes hatóanyag tartalmúak.

AKCIÓ

A Spirularin termékek most 20 %-os kedvezménnyel megvásárolhatóak a weboldalainkon található webáruházakban. Az akció 2014. október 20-november 30-ig tart, és kizárólag a www.spirularin.hu, és a www.paprikapharma.hu weboldalakon üzemeltetett webáruházainkban leadott megrendelésekre érvényes.

LEGYEN A FORGALMAZÓNK!

Amennyiben szeretné a Spirularin termékeket vendégei körében forgalmazni, akkor kérjük jelezze az info@paprikapharma.hu email címen és a forgalmazás feltételeiről szívesen nyújtunk további tájékoztatást.

A Spirularin termékeket megtalálja a Beauty kiállításon is 2014. november 8-9-én a "Profi" területen. Standszámunk: L2b.

Standunkon szeretettel várjuk!

Megosztás

Kapcsolat

 

Paprika Pharma Kft.

RUCK LÁBÁPOLÓ SZAKÜZLET

1095 Budapest,

Viola u. 9-11.

Tel: +36-20/9257-167

E-mail: info@paprikapharma.hu


 

Gyakori kérdések

A Spirularin Lábápoló Gél és Hab használata után nem csúszik a talpam?

A Spirularin Lábápoló Gél és Hab rendkívül gyorsan felszívódik. Mivel nem tartalmaznak védőréteget képező olajat, így használata után nem marad hátra csúszós, olajos érzés. A készítmény összetevői eljutnak a bőr mélyebb rétegeibe is és ott egyenletesen eloszlanak.  

Miért ajánlják a Spirularin Lábápoló Gélt és a Spirularin Lábápoló Habot cukorbetegnek?

A cukorbetegek lába a magas vércukorszint miatt sokkal sérülékenyebb. A diabeteszes lábon keletkező sebek, sérülések sokkal nehezebben gyógyulnak. Ezért fokozottan kell ügyelniük a lábuk ápolására. A két készítményben található Spirulina mikroalga-kivonat aktív védelmet nyújt a káros mikroorganizmusok ellen, gyulladáscsökkentő hatású, és serkenti a sejtek megújulását. További információkat a Cukorbetegek lábápolása menüpontunkban olvashat.

A Spirularin lábápoló készítményeket kiknek ajánlják?

Elsősorban cukorbetegeknek ajánljuk a Lábápoló Gélt és a Lábápoló Habot is. Mivel a diabetesz egyik szövődménye, hogy a betegek kevésbé érzik a fájdalmat, meleget, hideget a lábukon, ezért fokozott sérülésnek, fertőzésnek vannak kitéve. A Spirularin termékek fő alapanyaga a Spirulina mikroalga, amely védelmet nyújt a kezelt felületen a káros mikroorganizmusok ellen. A cukorbetegek lábápolásához hozzátartozik a láb mindennapos ápolása, melyhez hasznos tanácsokat kap a Cukorbetegek lábápolása menüpontban.