Megosztás

Kapcsolat

  

Ruck Budapest Kft.

RUCK LÁBÁPOLÓ SZAKÜZLET

1095 Budapest,

Viola u. 9-11.

Tel: +36-20/9257-167

E-mail: ugyfelszolgalat@ruck-budapest.hu


 

MOSZI HÍRLEVÉL

SPIRULARIN KÖRÖM- ÉS LÁBÁPOLÓK

SPIRULINA MIKROALGA KIVONATTAL

A Spirulina miroalgák több, mint 3,5 milliárd éve élnek itt a Földön. Fennmaradásukat annak köszönhetik, hogy hatékonyan védekeznek a természetben előforduló ellenségeikkel: a baktériumokkal, a gombákkal és a vírusokkal szemben. Ugyanakkor kiemelkedően gyors sejtregenerációra képesek. A német Ocean Pharma GmbH-nak sikerült a Spirulina mikroalgákból olyan egyedülálló kivonatot létrehozni, amely köröm- és lábápoló készítmények alapjául szolgálnak. Ezzel új távlatokat nyitott a professzionális bőrápolásban, a bőr szépségének, egészségének megőrzésében. Az Ocean Pharma GmbH 2012-ben elnyerte az Év Esztétikai Dermatológiai Vállalata, továbbá 2013-ban az általa kifejlesztett Spirularin termékcsalád az Év Esztétikai Terméke díjat a német Esztétikai Dermatológia szaklaptól.

SPIRULARIN KÖRÖMÁPOLÓ

A Spirularin Körömápoló a Spirulina mikroalga jótékony hatásának köszönhetően védi körmünket a baktériumoktól. Sérült, berepedezett körmök esetén gyorsítja a sejtek regenerálódását, megóvja bőrünket a gombásodástól. A készítmény jojoba- és kókuszolaj tartalmának köszönhetően ápolja körmünket, édesfagyökér-kivonat tartalma csökkenti a bőr érzékenységét, a csodamogyoró összető pedig tonizáló hatású.


PROFESSZIONÁLIS LÁBÁPOLÁS: ÁPOLÁS + VÉDELEM


SPIRULARIN LÁBÁPOLÓ HAB

A Spirularin Lábápoló Hab rendkívül gyorsan felszívódik, és eljut a bőr mélyebb rétegeibe is. Használatát követően nem marad hátra zsíros, olajos érzés, nem csúszik a lábunk. Akár néhány napos használat után a sarkon található elhalt, száraz bőr áztatást követően lényegesen könnyebben eltávolítható. A Spirularin Lábápoló Hab rendszeres használatával a száraz, berepedezett sarok kialakulása megelőzhető, lábunk, talpunk finom tapintású, bársonyos lesz. Frissítő hatását érezhetjük sportolás, vagy az egész napon át hordott zárt cipők használatát követő fürdés utáni használatának köszönhetően.

SPIRULARIN LÁBÁPOLÓ GÉL

A Spirularin Lábápoló Gél enyhén algás illatú, frissítő hatása igazi felüdülés lábunknak. A Lábápoló Hab urea, a Lábápoló Gél betain tartalma gondoskodik talpunk, sarkunk, lábunk hidraltálásáró. a Spirulina mikroalga-kivonat jótékony hatásának köszönhetően pedig védik lábunkat a baktériumoktól.

                                                                 Kozmetikai készítmények

A Spirularin termékek nem tartalmaznak mesterséges színező és illatanyagokat, továbbá záróréteget képező olajat. Természetes hatóanyag tartalmúak.

AKCIÓ

A Spirularin termékek most 20 %-os kedvezménnyel megvásárolhatóak a weboldalainkon található webáruházakban. Az akció 2014. október 20-november 30-ig tart, és kizárólag a www.spirularin.hu, és a www.paprikapharma.hu weboldalakon üzemeltetett webáruházainkban leadott megrendelésekre érvényes.

LEGYEN A FORGALMAZÓNK!

Amennyiben szeretné a Spirularin termékeket vendégei körében forgalmazni, akkor kérjük jelezze az info@paprikapharma.hu email címen és a forgalmazás feltételeiről szívesen nyújtunk további tájékoztatást.

A Spirularin termékeket megtalálja a Beauty kiállításon is 2014. november 8-9-én a "Profi" területen. Standszámunk: L2b.

Standunkon szeretettel várjuk!