• Spirulina készítmények
  • Spirulina mikroalgák

    Spirulina mikroalgák

    A cukorbetegek lábápolásának új alapanyaga

  • Lábápolás

Lábápolás Spirularinnal

PROFESSZIONÁLIS LÁBÁPOLÁS:  ÁPOLÁS+VÉDELEM

Ápolás:

Szeretné, ha talpa, sarka mindig ápolt, sima, bársonyos  lenne? Eleget szenvedett a berepedezett, száraz talpától, sarkától? Próbálja ki a Spirulina mikroalga kivonatát tartalmazó Spirularin® Lábápoló Gélt vagy a Spirularin® Lábápoló Habot, melyek néhány héten belül simává, selymessé varázsolják száraz, berepedezett sarkát, talpát! A két készítmény rendkívül gyorsan felszívódik, egyenletesen eloszlanak a bőrben és eljutnak a bőr mélyebb rétegeibe is. Használatukat követően nem marad hátra zsíros, olajos érzés.  Még egy hétre sincs szüksége, hogy a sarkán található elszáradt bőrt könnyen le tudja reszelni, és a Spirularin® termékek rendszeres használatával a problémás sarok, talp könnyen karbantartható.

Védelem:

A két készítmény fontos alapanyaga a Spirulina mikroalga, amely a Föld legrégebbi élőlényei közé tartozik.

Ezeknek a csodálatos algáknak a kivonata:

  • csökkenti a gyulladást,
  • elpusztítja a gyógyszer-rezisztens baktériumokat is,
  • védelmet nyújt a lábgombák ellen,
  • serkenti a sejtek regenerálódását. 

Mindezeknek köszönhetően a cukorbetegek lábának ápolásában és védelmében is fontos szerepet játszik.”

 

Kezelés előtt                                      Kezelés után


 

Megosztás

Kapcsolat

 

Paprika Pharma Kft.

RUCK LÁBÁPOLÓ SZAKÜZLET

1095 Budapest,

Viola u. 9-11.

Tel: +36-20/9257-167

E-mail: info@paprikapharma.hu


 

Gyakori kérdések

Szikét szabad használni a sarkon található száraz bőr eltávolításához?

Nem ajánljuk, mert sérülést, sőt fertőzést okozhat. A Spirularin lábápoló készítmények használatakor nincs szükség ilyen drasztikus beavatkozásra. Néhány napos használat után egy kellemes fürdőkádi fürdés után az elhalt bőr lereszelhető.

A Spirularin Lábápoló Gél és Hab használata után nem csúszik a talpam?

A Spirularin Lábápoló Gél és Hab rendkívül gyorsan felszívódik. Mivel nem tartalmaznak védőréteget képező olajat, így használata után nem marad hátra csúszós, olajos érzés. A készítmény összetevői eljutnak a bőr mélyebb rétegeibe is és ott egyenletesen eloszlanak.  

A Spirularin lábápoló készítményeket kiknek ajánlják?

Elsősorban cukorbetegeknek ajánljuk a Lábápoló Gélt és a Lábápoló Habot is. Mivel a diabetesz egyik szövődménye, hogy a betegek kevésbé érzik a fájdalmat, meleget, hideget a lábukon, ezért fokozott sérülésnek, fertőzésnek vannak kitéve. A Spirularin termékek fő alapanyaga a Spirulina mikroalga, amely védelmet nyújt a kezelt felületen a káros mikroorganizmusok ellen. A cukorbetegek lábápolásához hozzátartozik a láb mindennapos ápolása, melyhez hasznos tanácsokat kap a Cukorbetegek lábápolása menüpontban.