• Spirulina készítmények
  • Spirulina mikroalgák

    Spirulina mikroalgák

    A cukorbetegek lábápolásának új alapanyaga

  • Lábápolás

Ingyenes termékpróba!

A magas minőségű Spirularin Lábápoló Gél és Lábápoló Hab magyarországi termékbevezetésével egyidejűleg elindítjuk azok termékpróbáját is. Keresünk olyan cukorbetegeket, akik önként, szívesen résztvennének ezen két készítmény tesztelésében. A két készítmény kozmetikai termék, és a hatályos magyar jogszabályok szerint már forgalmazhatóak hazánkban. 

Elsősorban Budapesten és környékén elők jelentkezését várjuk, akik vállalják, hogy a Paprika Pharma Kft. által szervezett Lábápoló készítmények próbáján részt vesznek. A programban résztvevők számára 1 hónapig ingyen biztosítjuk a lábápoló készítményeket és tőlük azt várjuk el, hogy személyesen jelenjenek meg Budapesten az ellenőrzéseken és rendszeresen használják az ingyen kapott készítményeket.

Amennyiben szeretnének résztvenni, akkor kérjük, hogy az info@paprikapharma.hu e-mail címre írjanak, és röviden foglalják össze milyen problémájuk van a sarkukkal, talpukkal.

A termékpróbára csak korlátozott számban tudunk elfogadni jelentkezéseket és a Paprika Pharma Kft. fenntartja a jogot, hogy válasszon a jelentkezők között.

Megosztás

Kapcsolat

 

Paprika Pharma Kft.

RUCK LÁBÁPOLÓ SZAKÜZLET

1095 Budapest,

Viola u. 9-11.

Tel: +36-20/9257-167

E-mail: info@paprikapharma.hu


 

Gyakori kérdések

A Spirularin lábápoló készítményeket kiknek ajánlják?

Elsősorban cukorbetegeknek ajánljuk a Lábápoló Gélt és a Lábápoló Habot is. Mivel a diabetesz egyik szövődménye, hogy a betegek kevésbé érzik a fájdalmat, meleget, hideget a lábukon, ezért fokozott sérülésnek, fertőzésnek vannak kitéve. A Spirularin termékek fő alapanyaga a Spirulina mikroalga, amely védelmet nyújt a kezelt felületen a káros mikroorganizmusok ellen. A cukorbetegek lábápolásához hozzátartozik a láb mindennapos ápolása, melyhez hasznos tanácsokat kap a Cukorbetegek lábápolása menüpontban.

A Spirularin Lábápoló Gél és Hab használata után nem csúszik a talpam?

A Spirularin Lábápoló Gél és Hab rendkívül gyorsan felszívódik. Mivel nem tartalmaznak védőréteget képező olajat, így használata után nem marad hátra csúszós, olajos érzés. A készítmény összetevői eljutnak a bőr mélyebb rétegeibe is és ott egyenletesen eloszlanak.  

Szikét szabad használni a sarkon található száraz bőr eltávolításához?

Nem ajánljuk, mert sérülést, sőt fertőzést okozhat. A Spirularin lábápoló készítmények használatakor nincs szükség ilyen drasztikus beavatkozásra. Néhány napos használat után egy kellemes fürdőkádi fürdés után az elhalt bőr lereszelhető.