Megosztás

Kapcsolat

  

Ruck Budapest Kft.

RUCK LÁBÁPOLÓ SZAKÜZLET

1095 Budapest,

Viola u. 9-11.

Tel: +36-20/9257-167

E-mail: ugyfelszolgalat@ruck-budapest.hu


 

Ingyenes termékpróba!

A magas minőségű Spirularin Lábápoló Gél és Lábápoló Hab magyarországi termékbevezetésével egyidejűleg elindítjuk azok termékpróbáját is. Keresünk olyan cukorbetegeket, akik önként, szívesen résztvennének ezen két készítmény tesztelésében. A két készítmény kozmetikai termék, és a hatályos magyar jogszabályok szerint már forgalmazhatóak hazánkban. 

Elsősorban Budapesten és környékén elők jelentkezését várjuk, akik vállalják, hogy a Paprika Pharma Kft. által szervezett Lábápoló készítmények próbáján részt vesznek. A programban résztvevők számára 1 hónapig ingyen biztosítjuk a lábápoló készítményeket és tőlük azt várjuk el, hogy személyesen jelenjenek meg Budapesten az ellenőrzéseken és rendszeresen használják az ingyen kapott készítményeket.

Amennyiben szeretnének résztvenni, akkor kérjük, hogy az info@paprikapharma.hu e-mail címre írjanak, és röviden foglalják össze milyen problémájuk van a sarkukkal, talpukkal.

A termékpróbára csak korlátozott számban tudunk elfogadni jelentkezéseket és a Paprika Pharma Kft. fenntartja a jogot, hogy válasszon a jelentkezők között.