Megosztás

Kapcsolat

  

Ruck Budapest Kft.

RUCK LÁBÁPOLÓ SZAKÜZLET

1095 Budapest,

Viola u. 9-11.

Tel: +36-20/9257-167

E-mail: ugyfelszolgalat@ruck-budapest.hu


 

Már kapható a Spirularin VS SZEMÖLCSRE érzékeny bőr ápolója

 

Már kapható a Spirularin VS SZEMÖLCSRE érzékeny bőr ápolója

A vírusos szemölcsök ellen nyújt segítséget új készítményünk, amely a vírusok ciklusába beavatkozva megállítja a vírus egészséges sejthez való hozzátapadását és az abba történő bejutását. Ezáltal megállítja a fertőzés elterjedését.

Tapasztalatok szerint az utóbbi időben megnövekedett a vírusok okozta szemölcsös fertőzések száma, melyeket uszodákban, fürdőkben, edzőtermekben kaphatunk el.  A Spirularin® SZEMÖLCS elleni
készítmény fő alapanyaga az Arthrospira mikroalga, amely a Spirulina mikroalgák csoportjába tartozik.  Ez a fajta mikroalga képes a vírus ciklusába beleavatkozni, és megakadályozni a vírus hozzátapadását a gazdasejthez, valamint, hogy behatoljon a gazdasejtbe, ezáltal gátolja a fertőzés továbbterjedését, valamint a vírus szaporodását. Sőt gátat szab a szemölcs bakteriális felülfertőzésének is, és elősegíti a sejtek regenerálódását.

A Spirularin® SZEMÖLCS elleni fluid összetevői között olyan természetes alapanyagok is találhatóak, mint az édesfagyökér kivonata, amelycsökkenti a bőr érzékenységét, valamint a fűzfakéreg kivonata, amelyelősegíti a bőrképződést.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#2 - artiny2015.09.07. 16:34

Szeretnem megkerdezni,hogy haszsnálhato-e ez arcra,homlokra ? apro kis lapos szemolcsok vannak a homlokomon - haszsnalhato erre az Onok keszitmenye?

#1 - Ágoston Bíborka2013.05.25. 21:39

Nekem a wartner fagyasztó spré vált be a szemölcsre, és nem koczkáztatnék, ha már megtaláltam ezt. de érdekes az algás megoldás!