• Spirulina készítmények
  • Spirulina mikroalgák

    Spirulina mikroalgák

    A cukorbetegek lábápolásának új alapanyaga

  • Lábápolás

Spirulina mikroalgák

Ahol alga van, ott élet van. A Spirulina mikrogalgák a Föld legrégebbi élőlényei közé tartoznak. Túlélési stratégiájuk lényege, hogy nagyon magas hatékonysággal védekeznek a káros mikro-organizmusokkal szemben és rendelkeznek a felgyorsult önregeneráció képességével. A német Ocean Pharma GmbH-nak sikerült egy védett gyártási technológia segítségével ezt a természetes mechanizmust a magas minűségű Spirularin márkacsaládban megvalósítani. Ezek a termékek a Paprika Pharma jóvoltából már Magyarországon is kaphatóak. A Spirularin termékek fő alapanyaga a Spirulina mikroalga, amely aktív védelmet nyújt a káros mikróbák ellen, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású, valamint serkenti a sejtek megújítását. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a bőrgyógyászat és bőrápolás területén nagy jövő előtt állnak a Spirulina algákat tartalmazó készítmények. 

Spirularin márkacsaládból hazánkban elsőként bevezetett Spirularin Lábápoló Gélben  és a  Spirularin Lábápoló Habban található Spirulina mikroalga-kivonat a cukorbetegek lábápolásában és lábuk egészségének megőrzésében játszik fontos szerepet. A készítmények német gyártója, a Spirulina algák szakértője, az Ocean Pharma GmbH 2012-ben elnyerte az Év Vállalata Címet az esztétikai dermatológia területén Németországban. A Spirularin Lábápoló Hab pedig Varsóban 2013-ban egy kozmetikai kiállításon az Év Felfedezése Díjat nyerte el. A Spirulina mikroalga-kivonatot tartalmazó Spirularin termékcsalád a Paprika Pharma forgalmazásában hamarosan újabb tagokkal bővül. 

Hírek

Spirularin KÖRÖMÁPOLÓ Spirulina mikroalga kivonattal

Spirularin KÖRÖMÁPOLÓ Spirulina mikroalga kivonattal

KÖRÖMÁPOLÓ formájában megérkezett a Spirularin család legújabb tagja.

tovább

Már kapható a Spirularin VS SZEMÖLCSRE érzékeny bőr ápolója

Már kapható a Spirularin VS SZEMÖLCSRE érzékeny bőr ápolója

A vírusos szemölcsök ellen nyújt segítséget új készítményünk, amely a vírusok ciklusába beavatkozva megállítja a vírus egészséges sejthez való hozzátapadását és az abba történő bejutását. Ezáltal megállítja a fertőzés elterjedését.

tovább
További bejegyzések

Megosztás

Kapcsolat

  

Ruck Budapest Kft.

RUCK LÁBÁPOLÓ SZAKÜZLET

1095 Budapest,

Viola u. 9-11.

Tel: +36-20/9257-167

E-mail: ugyfelszolgalat@ruck-budapest.hu


 

Gyakori kérdések

A Spirularin Lábápoló Gél és Hab használata után nem csúszik a talpam?

A Spirularin Lábápoló Gél és Hab rendkívül gyorsan felszívódik. Mivel nem tartalmaznak védőréteget képező olajat, így használata után nem marad hátra csúszós, olajos érzés. A készítmény összetevői eljutnak a bőr mélyebb rétegeibe is és ott egyenletesen eloszlanak.  

A Spirularin lábápoló készítményeket kiknek ajánlják?

Elsősorban cukorbetegeknek ajánljuk a Lábápoló Gélt és a Lábápoló Habot is. Mivel a diabetesz egyik szövődménye, hogy a betegek kevésbé érzik a fájdalmat, meleget, hideget a lábukon, ezért fokozott sérülésnek, fertőzésnek vannak kitéve. A Spirularin termékek fő alapanyaga a Spirulina mikroalga, amely védelmet nyújt a kezelt felületen a káros mikroorganizmusok ellen. A cukorbetegek lábápolásához hozzátartozik a láb mindennapos ápolása, melyhez hasznos tanácsokat kap a Cukorbetegek lábápolása menüpontban.

Szikét szabad használni a sarkon található száraz bőr eltávolításához?

Nem ajánljuk, mert sérülést, sőt fertőzést okozhat. A Spirularin lábápoló készítmények használatakor nincs szükség ilyen drasztikus beavatkozásra. Néhány napos használat után egy kellemes fürdőkádi fürdés után az elhalt bőr lereszelhető.